Efteling arrangementen

Een Efteling arrangement waarbij je twee, of misschien wel drie dagen, het Kaatsheuvelse pretpark kun bezoeken, is de beste manier om alles wat De Efteling te bieden heeft te beleven. Het sprookjespark is namelijk enorm groot en heeft een zeer uitgebreid aanbod van attracties die je allemaal niet wilt missen. Een Efteling arrangement met overnachting in de omgeving van De Efteling en inclusief entreekaarten voor het pretpark is te reserveren bij een aantal verschillende aanbieders. Naast het gemak ben je met een Efteling arrangement vaak ook nog goedkoper uit aangezien je door de combinatie korting krijgt op overnachting en entreekaarten. In de directe omgeving van De Efteling vind je diverse hotels waar onderstaande aanbieders een Efteling arrangement bij aanbieden. Het is echter ook mogelijk om een Efteling arrangement te reserveren in een Efteling Hotel of een Efteling Vakantiepark. Op deze manier blijf je gedurende je Efteling arrangement natuurlijk wel de hele tijd extra goed in de sprookjesachtige sfeer van het pretpark.

Door de grote diversiteit aan attracties en shows als Raveleijn en Aquanura is het zeker aan te raden om De Efteling meerdere dagen te bezoeken. Op deze manier kun je op je eigen tempo de attracties en shows bezoeken en kun je ook nog eens rustig de tijd nemen om ergens lekker wat te drinken. Ook dineren kan uitgebreid in een van de vele restaurants in De Efteling. Wanneer je een Efteling arrangement reserveert krijg je daar al entreekaarten voor De Efteling bij. Dit scheelt ook nog eens veel tijd in de ochtend,omdat je niet meer in de rij hoeft bij de kassa om kaartjes te kopen. Je kunt met de Efteling entreekaarten van je arrangement direct doorlopen naar de kaartcontrole.

Hieronder staan de beste aanbieders van Efteling arrangementen op een rij. Wil je overnachten op het terrein van De Efteling dan kun je kiezen uit diverse accommodaties zoals het Efteling Hotel, Vakantiepark Efteling Bosrijk of Vakantiepark Loonsche Land. Al deze accommodaties liggen direct naast De Efteling en zijn dus gemakkelijk vanuit het pretpark te voet te bereiken.

Aanbieders van Efteling arrangementen

Efteling arrangementen

Efteling Hotels

Met het viersterren Efteling Hotel en Efteling Grand Hotel beschikt het pretpark over eigen accommodaties met veel gemak en luxe. In de directe omgeving vind je echter ook nog een aantal goedkopere opties om te overnachten bij De Efteling. Enkele betaalbare hotels in Kaatsheuvel liggen zelfs op loopafstand van de ingang van De Efteling. Bij het reserveren van een hotel in Waalwijk of Tilburg sta je vaak ook binnen enkele minuten rijden met de auto al op de parkeerplaats van het park. Als je een losse hotelovernachting boekt stel je in feite zelf je Efteling arrangement samen.

Vergeet dan niet om nog goedkope Efteling entreekaarten te reserveren. Een hotel bij De Efteling reserveren kan via onderstaande aanbieders.

Aanbieders van hotels bij De Efteling

Efteling vakantieparken
Op loopafstand van De Efteling liggen twee prachtige vakantieparken, te weten Vakantiepark Efteling Bosrijk en Vakantiepark Loonsche Land. Bij het reserveren van een Efteling arrangement op deze vakantieparken ontvang je meestal ook entreekaarten voor De Efteling. In de omgeving van De Efteling vind je ook nog enkele andere vakantieparken. Wanneer je hier een Efteling arrangement reserveert dien je bij de boeking goed op te letten of er entreekaarten voor De Efteling zijn inbegrepen.


Aanbieders van Efteling Vakantieparken


Efteling entreekaarten
Waneer je je eigen Efteling arrangement samenstelt en je nog niet in het bezit bent van Efteling entreekaarten dan kun je bij onderstaande websites Efteling entreekaarten met korting kopen. Aangezien De Efteling niet vaak entreekaarten met korting aanbiedt kan het zomaar zijn dat je met een compleet Efteling arrangement goedkoper uit bent. Wij adviseren dus om ook de mogelijkheden van een compleet Efteling arrangement altijd te bekijken. Wil je toch losse Efteling entreekaarten bestellen kijk dan eens op onderstaande websites of er momenteel een aanbod met korting is.

Aanbieders van goedkope Efteling entreekaarten

Efteling arrangementen